torsdag den 31. december 2015

Godt nytår.Bordet er dækket. Som vanlig er det blåt og sølv, ledsaget af min første crepepapirblomst. Udførelsen levner plads til forbedringer, men det er sjovt at lave dem, så det er bestemt noget, der skal udforskes i det nye år.

Nytårsmenuen leveres af den lokale kro, så der er tid til at nyde dagen i fred og ro og tænke tilbage på året, der er gået og det nye år, der banker på.

Vi bliver bare tre til middagen, men jeg har dækket til fire. Måske kommer der en gæst forbi. Ældstesønnen kommer og spiser og så smutter han afsted for at være sammen med sine venner. Yngstesønnen skal være sammen med sine venner hele aftenen. Sådan skal det være.  Manden og jeg skal hygge os i tosomhed med mousserende vin og lidt lækkert at nippe til.

Jeg ønsker alle et godt nytår.

9 kommentarer:

 1. Godt nytår, Karin!
  Kh. Bella

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan. Jeg håber, du kom godt ind i det nye år.

   Slet
 3. Hvor er det nogle flotte servietter :-) Vil du afsløre, hvordan du laver dem ? Mvh. Jytte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jytte. Jeg finder dem lige frem fra Google og skriver så igen. Jeg kan nemlig ikke huske det sådan på stående fod.

   Slet
  2. Mange tak, bare ved lejlighed :-)

   Slet
  3. Mange tak, bare ved lejlighed :-)

   Slet
  4. Hej Jytte.
   Så fandt jeg linket til hvordan du folde servietten. Kopier linket, så kommer der en youtubevideo. https://www.youtube.com/watch?v=IKecEjAWp2Y

   Slet