søndag den 22. september 2013

Kagemesse eller hvordan mundvandet løb og pengene kunne risikere at løbe ud af lommerne.


Vi har været til kagemesse i Bygningen i Vejle i dag.  Messen er arrangeret af www.kagestads.dk, som også har en butik, Den Lille Kagebutik i Vejle centrum. I sølvbryllupsgave havde jeg givet manden min en kurv med diverse bageartikler i, og et gavekort til butikken, så han kunne komme på kursus og blive endnu dygtigere. I fødselsdagsgave fik så lige lidt mere bageudstyr og to billetetter til Kagemessen og han tog selvfølgelig mig med. Han har godt nok vagt i denne weekend, men hvis han blev ringet op, måtte vi jo bare køre hjem med det samme. 
Der var masser af lækkert bageudstyr, kager og cupcakes i lange baner og andre lækre delikatesser så mundvandet løb. Kageudstyr er dyrt, men heldigvis havde han også fået lidt penge til at handle for. :-). Men først skulle der lige kigges. 
Der sad én og kreerede de fineste sukkerblomster,  www.oksanaskage.dk , der var de fineste kager med sukkerpapirsbilleder www.sukkerbillededesigneren.dk og bageudstyr fra bl.a www.kagestads.dk ,www.bagebixen.dk, og www.thecakesworld.dk. Så der var masser at kigge på.
Manden valgte at bruge sine penge på nogle nye kageforme. Et sæt på fire stykker i dråbeform. Det bliver spændende at se hvad han får kreeret med dem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar