søndag den 21. oktober 2012

Søndagstanker


Solen glødede i naboens bøgetræ i morges og fik mig til at forlade den varme dyne lidt tidligere, end jeg egentlig havde foretillet mig. Synes faktisk, det er rigtig dejligt at komme ud at vejre morgenluft, men med sene arbejdsvagter, er det ikke så tit det sker.

Denne søndag morgen var solen smuk og gavmild, senere valgte den at gemme sine stråler lidt.
De fire dages efterårsfri, der tilkom mig, er blevet godt og næsten helt egoistisk ,brugt på lystbetonede sysler. Jeg har været aktiv i køkkenet med at afprøve forskellige lækkerier, som jeg tænker, kunne som spiselige gaver til jul. Og lad det være sagt med det samme, efter en prøvesmagning, så er den idé ikke mindre anvendelig. Mere om det senere. :-)

Vi har været på gåtur med kamera, læst, været på shopping i Flensburg, hygget og fået den glædelig nyhed at min mor har fået en plejehjemsplads til den 15. nov.

Idag søndag var så lidt mere praktisk. Havde aftalt med mine søstre at mødes i min mors lejlighed for at begynde at pakke lidt ned. Lidt mærkeligt, sådan at gå rundt og pakke ned uden at min mor var tilstede, men det gik. Det er ihvertfald rigtig rart, at der er kommet en afklaring på hvor hun skal bo og tingene falder på plads inden december.

Om lidt venter Forbrydelsen. Vi må se, om der sker noget afgørende idag.
God søndag til dig.

2 kommentarer:

  1. Det var bare den fineste solopgang og sikke farver Jeg kan se på dit foto, at jeg var MEGET tidligere på færde end dig. ;-) Jeg var så priviligeret, at kunne følge solen fra det allerførste spæde lys i horisonten til dagslys henover Fyn og Sjælland. Det smukke syn bødede gevaldigt på det usandsynlige tidlige tidspunkt - på en søndag! :-)

    SvarSlet
  2. Jo, må vist indrømme at så tidligt var det heller ikke, selv om kvart i otte er tidligt på en søndag, synes jeg. Tror gerne, din tur hen over Danmark har været smuk. Jeg er så privilegeret at jeg kan se solens spæde stråler fra min seng, og det er ikke så ringe endda. Og jo, vel har det ikke været den bedste sommer, men jeg erindrer faktisk mange morgener, hvor jeg har ligget og fået øjn´(som vi siger i Jylland) til den skønneste solopgang. Lad os få mange flere af dem og så huske at nyde dem. :-)

    SvarSlet