Sidste weekend var jeg i biografen sammen med en kollega. Vi så Maries historie, en fransk film om en døvblind pige, der i 1800 tallets Frankrig blev afleveret på et kloster. Filmen er en lidt kunstnerisk smal film og derfor gik den i Nicolai Bio og café i Kolding. Inden filmen nød vi de Hylade. Det havde jeg ikke smagt før. Hylade er hvidvin og hyldeblomst blandet op med dansk vand. Sådan blev det ihvertfald i min variant, som jeg nyder her på den skønne sensommeraften. Drikken i denne variant er frisk og sommerlig men jeg kunne sagtens forestille mig, den kunne være skøn varm om vinteren, krydret med ingefær, stjerneanis og kanel.
lørdag den 22. august 2015
Hylade.
Sidste weekend var jeg i biografen sammen med en kollega. Vi så Maries historie, en fransk film om en døvblind pige, der i 1800 tallets Frankrig blev afleveret på et kloster. Filmen er en lidt kunstnerisk smal film og derfor gik den i Nicolai Bio og café i Kolding. Inden filmen nød vi de Hylade. Det havde jeg ikke smagt før. Hylade er hvidvin og hyldeblomst blandet op med dansk vand. Sådan blev det ihvertfald i min variant, som jeg nyder her på den skønne sensommeraften. Drikken i denne variant er frisk og sommerlig men jeg kunne sagtens forestille mig, den kunne være skøn varm om vinteren, krydret med ingefær, stjerneanis og kanel.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar