Nogle af dem brugte jeg til rystetyttebær. Det går i al sin enkelhed ud på at drysse sukker på bærerne og lade dem stå og safte godt til. Vi spiste dem til stegt kylling. Lækkert..
Af et par hundrede gram kogte jeg tyttebærmarmelade. 250 g bær, 200 g sukker, saft af en citron og ganske lidt vand, koges til den består marmeladeprøven. Når marmeladen har kogt et kvarters tid, tager man en skefuld op på en kold tallerken. Med skeen skiller du klatten ad og løber det ikke sammen igen, er marmeladen færdig.
Normalt er jeg ikke så vild med tyttebærmarmelade, men den her smagte aldeles fortræffeligt ovenpå en ostemad. Måske fordi den er hjemmekogt.
Håber, at det er i orden bare at nyde farverne og teksturen :-)
SvarSletDet er helt i orden, Bella. ;-) Det er nok heller ikke så nemt at få fat i friske tyttebær her hjemme med mindre man selv finder et godt sted hvor de vokser.
SletDenne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSlet