onsdag den 21. marts 2012

Onsdags-oplevelser.

Onsdag bød på dejlige oplevelser. både gastronomisk, kulturelt og fotografisk. Vi tog til  Århus,


Efter først at have shoppet lidt, kørte vi i Marselisborg Havn på Restaurant Marino, hvor vi fik en dansk frokosttallerken. Den var anrettet dejlig indbydende og smagte godt, omend vi måtte vente lige vel længe nok på maden.
Vi ville gerne have været på Creperiet, men de havde ikke åbent.
Efter frokosten tog vi på Aros. Jeg ville gerne prøve at gå i Regnbuen oven på Aros. Samtidig havde en kollega omtalt en udstilling, Faces.The Boy, en imponerende 9 meter høj naturtro skulptur, som er flot at skue fra alle sider.
Boy´s fod. Svært at se det er en skuplturFølgende billeder er fra udstillingen Faces. Virkelig weird billeder og skulpturer af ansigter.Der var en juniorudstilling med værker kreeret af børn og unge. Der var mange rigtig fine værker imellem. Her et lavet af rør-perler.Til sidst gik vi op i regnbuen. Jeg havde talt med en fotonørd ang. fotografering og farverne i buen. Det skulle være en god idé at anvende teorien om komplementærfarver, således at et stykke orange folie foran flashen kunne få naturlige farver frem i ansigtet i det blå område og et grønt folie foran flashen i det røde område forudsat at tøjet også havde den rigtig farve.Det havde klart en effekt, men tror, folien var lidt for tyk og min flash for svag. Men resultatet er her. Billedet af manden er klart blevet bedst.  Orange folie foran flashen.


Her er der ikke brugt noget orange folie og det giver et mere surrealistisk udtryk.
De sidste to billeder ud over byen, er taget uden folie.

Aros er bestemt et besøg værd og en fotografisk udfordring for en amatørfotograf.
Du kan læse mere om Aros her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar