torsdag den 23. juni 2016

Den trendy Philodendron.

For et stykke tid skrev Bella fra  Bellas Bedrifter  om sine Philodendron planter, Gustav Winklerne, som hun kalder dem. De skulle sættes udenfor efter at have vokset sig kæmpestore indendøre. Philodendronplanten har længe været ret populær, både som stueplante, men også i print på stof osv. hvilket en hurtig søgning på Pinterest bekræfter.
Jeg havde lyst til at være kreativ med et blad og spurgte derfor Bella om jeg måtte få et blad og hun var så sød at sende mig et blad af sin philodendron bipinntifidum.

Planen var at fotografere bladet, tegne det, male det i akvarel og endelig prøve at trykke med det.
Jeg lagde ud med at fotografere bladet. Det er ikke så nemt uden at få skygger osv. Det kræver et lysbord eller et produktbord, hvilket jeg ikke har. Jeg har forsøgt mig alligevel og fik et par brugbare resultater.

 

Nogen nem diciplin er det ikke. Men sjovt at arbejde med.

2 kommentarer:

 1. Søde Karin, hvor er billederne flotte! Det er jo rene kunstfoto! Specielt det første billede hvor man kan se stilken, er jeg vild med :-)
  Jeg ved godt, at jeg forudindtaget.
  Men hvor er de enkele og rene i udtrykket :-) Jeg er begejstret! og jeg er overbevist om, at det har været død-svært at ta' billederne. Godt gået!
  Jeg er også imponeret over alle dine planer med bladet. Jeg håber, at du kan blive ved med at holde liv i det ved at ha' det stående i vand i vasen -- og at det pynter :-)
  Kh. Bella

  SvarSlet
 2. Tak kære Bella. Ja, de blev fine. En af dagene viser jeg næste projekt.

  SvarSlet