torsdag den 25. august 2016

Køkken, det færdige resultat.


<
I husker måske, vi havde gang i den helt store køkkenrenovering. Den er nu vel overstået, bortset fra at vi mangler overgangen ind til stuen. Planen var at vi skulle have fortsat renoveringen med nye lofter i stuen, men ingen af os orkede mere, så det må vente.

Køkkenet er et Ikeakøkken, Ringhult, mørkegrå, sat på ben. Væg og loftslamper ligner hinanden, men er købt hos henholdsvis  Lampegiganten og på Down Town.  Komfuret er et gaskomfur med fem blus, også fra Ikea. De andre hvidevarer er genbrugt, da de er forholdsvis nye. Når de skal udskiftes, vil vi gerne have dem indbygget.
Til at bløde lidt op på stålet, lamperne og det grå, har vi hængt to gallerihylder op. Der kan jeg sætte lidt blomster og nips som stemningsskabere.

Vi tog komfuret i brug den. 9 maj og vi har endnu ikke skiftet gasflaske, så det må siges at være prisbilligt. Jeg er ved at vænne mig til at bruge gas og er glad for at bruge det.
En anden ting, jeg er glad for er mine højskabe. De sluger alt.

Tidligere havde vi en stor kalender på væggen. Det er da ikke rigtig plads til mere, men på nettet fandt jeg nogle gratis print selv kalender, Jeg printer fire måneder ud på en a3 side og sætter dem fast på et stort clipboard, købt i Ikea. Det fungerer fint og vi bevarer overblikket.

Alt i alt, er jeg rigtig glad for mit nye køkken, som bestod sin prøve ifm min fødselsdag.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det flot! Virkelig flot og lækkert! Og super elegant i gråt! Og masser af arbejdsplads! Og godt arbejdslys -- hvor er de lækre og rå, lamperne!
  Jeg er solgt :-) Jeg er vild med dit nye køkken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Bella. Vi var lidt spændte på den grå farve, ift at sluge lys, men fordi det er højglans, så virker det ikke mørkt. Og bordpladsen, den er jeg glad for.

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Nej, det virker slet ikke mørkt. Det er enormt raffineret!

   Slet