mandag den 9. maj 2016

Køkkenrenovering.

De sidste fem uger har vi været i gang med at renovere vores køkken. Eller det er nok mere rigtigt at sige, vi har fået et helt nyt køkken. Praktisk talt alt er blevet skiftet ud, bortset fra køleskab og opvaskemaskine, som begge ikke er ret gamle. Når de engang trænger til udskiftning skal de også integreres i skabene. Men strøm, loft, vægge, gulv, ja selv afløb under gulvet er skiftet.  Vi er endnu ikke helt i mål, men det tegner godt selv om det sidste arbejde godt nok trækker tænder ud.
Vi har valgt et Ikea køkken med grå højglanslåger vel vidende at det kræver lidt ekstra opmærksomhed på rengøring. Det tager vi med.
Jeg viser nogle billeder af det færdige køkken, når vi er helt i mål. Her ses lidt procesbilleder.I fredags kom bordpladen på og idag mandag blev gassen tilsluttet. Vi har valgt et gaskomfur med ekstra bred ovn. Det glæder vi os til at få i brug.

I det hele taget glæder mig til at blive færdig.

1 kommentar:

  1. Kære Karin, det tegner rigtig godt :-) Det er godt nok et stort projekt, og så meget desto mere lækkert, når det er veloverstået :-) /Bella

    SvarSlet