mandag den 14. oktober 2013

Solopgang eller hvordan man kan føle sig ydmyg i Moder Naturs selskab.I morges kørte jeg manden på arbejde til klokken syv og da jeg selv skulle møde klokken otte, havde jeg en time, som jeg tilbragte ved Hybylund Strand og var vidne til den meste fantastiske solopgang, jeg længe har set. Jeg bøjer hovedet i ydmyghed for moder naturs evne til at male med den skønneste morgenpalet. Sikke en livsbekræftende måde at starte dagen på. Jeg har tidligere været ved Hybylund Strand med kameraet. Det kan du se her og her.

Fototeknisk forsøgte jeg mig med ND filter og lange eksponeringstider. Det var bælgmørk, da jeg ankom, så jeg opdagede ikke at der var skidt på mine filtre. Trods redigering, kan man stadig se det nogle steder.
Håber du kan nyde billederne alligevel. :-)

Jeg må afsted igen en anden dag med rene filtre.

2 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte billeder. Der er ikke noget så fredsfyldt som at stå der alene og se solen komme op.

  Da jeg var barn, husker jeg med glæde, når min mormor var på besøg og hun kom og vækkede mig rigtig tidligt og vi sad i køkkenet og så "dagen starte" som mormor sagde.

  Det var tider ;-)

  Kh Camille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar. Ja, det var en ualmindelig skøn måde at starte dagen på. Din mormor må have været en skøn og vis kvinde sådan at give sit barnebarn sådanne oplevelser. Nu har jeg jo set, du har fået nyt kamera, så hvis du ikke har prøvet det endnu, skulle du prøve at eksperimenterer med ND filter og lange lukketider. Det er sjovt og man får noget anderledes ud af det. Et ND filter kan købes her i landet til omkring 150 og udenlands for mindre end 20 kr.
   Hej fra Karin

   Slet