onsdag den 30. august 2017

Travlhed og FotoMarathon.

Jeg holder af hverdagen. Meget. Den er vendt tilbage med fuld styrke og jeg har vist glemt hvor mange timer, der er i døgnet for lige i den her uge slår de, der er, ikke rigtig til. Når jeg vil så meget og så gerne, så siger jeg ja til så mange spændende opgaver og oplevelser, at det er nødvendigt at putte "stille og vi lukker øjnene for vasketøj og des lige timer" ind for at få lidt luft.

Men det er dejligt at blive " brugt" og bruge livet på udfordringer og oplevelser. 
Lørdag den. 26. august var jeg sammen med en fotoven, på vegne af Fredericia Fotoklub, vært for FotoMarathon. En landsdækkende konkurrence for det rå uredigerede fotografi hvor man skal fortolke 6, 12 eller 24 emner på det samme antal timer. I Fredericia var vi  som den eneste anden by udover Fredericia, vært for både 6 og 12 timers konkurrencen. Ud over at være vært deltog jeg også i 6 timers konkurrencen, så det var en dag med fuld knald på. 
Emnerne i 6 timers konkurrencen fortolkede jeg på følgende måde. 


Emne: Sejt

Emne: Byens liv

Emne: Flot bil

Emne: Retro

Emne: Bold

Emne: Smukt
Jeg ville gerne have taget alle billeder i sort/hvid, men havde ikke tidligere skudt sort/hvid direkte i kameraet så det krævede lige lidt arbejde med indstillinger, og da drengen med sin første makrelfangst lige var der, var jeg nødt til at skyde ham i farve. Løsningen blev skiftevis farve og sort/hvid. 
Alle billeder bedømmes i København og der er jeg med som emne dommer for de emner, jeg ikke selv deltog i, så der ligger og venter rigtig mange billeder, jeg skal have kigget igennem og voteret på. Det arbejde glæder jeg mig til.

Jeg må hellere vende tilbage til hverdagen. Skal til Skanderborg og besøge en dejlig veninde i eftermiddag og vil lige forbi Spangsberg Lagersalg .Derfra videre til Århus i aften til møde i en kvindegruppe, jeg er begyndt i. Mere om det en anden gang. 

2 kommentarer:

 1. Spændende billeder, og sikke en udfordring at skulle forholde sig til et emne/tema og skulle fortolke ud fra det. Men det er vel egentlig det, det handler om, når man tænker i billeder...
  Jeg håber at dine billeder får en god vurdering -- jeg kan i hvert fald godt lide dem :-)
  Jeg håber også, at det er nogle gode billeder du skal bedømme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Bella. Det var sjovt at være med.Er selv godt tilfreds med flot bil og retro. Konkurrencen er hård så nu må vi se, men det var sjovt at være med.

   Slet