fredag den 22. august 2014

Monets have.

Sig Monets have og de fleste tænker straks på åkandedammen, men Monets have er meget mere end det. Der er blomsterkarsegangen, de mange stauder blandet med sommerblomster og store partier med bla. pelargonier. Jeg har besøgt Monets have før, men en ting, jeg sådan havemæssigt tog med mig ved dette besøg, var at der ikke er store partier af den samme blomst/staude sådan som mange havearkitekter anbefaler for at det ser ud af noget. Farven mere var nøglen til havens arkitektur og den samme sommerblomst og staude var spredt med let hånd ud over de mange bede og optrådte i mange forskellige farvevarianter. Elegant og let at se på. Jeg vil prøve at have det in mente, når jeg dels til efteråret og dels til foråret, skal have omarrangeret mit staudebed.
Til den tid kan jeg så finde billederne frem og blive inspireret. Her er lidt garden-eye-candy. Lidt meget måske, men jeg kunne ikke vælge ud.Ser det ikke bare dejligt ud?
Jeg er vild med den rødlilla blomst, der ligner en  barberkost, så hvis nogen af Jer kender navnet på den, må I rigtig gerne skrive det. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar