mandag den 26. november 2012

Retrobillede af bånd-covers.

For nogen tid siden havde vi tømt hele loftet og fik ryddet op og smidt ud. Vi stod længe med mandens henved 75 kassettebånd og var i tvivl. Skal- skal ikke ud?
Vi har ikke en båndafspiller mere, men på den anden side var der mange minder forbundet med disse bånd samlet igennnem mandens teenageår.
Så tænkte vi; hvorfor ikke klippe forsidecoveret af og sætte dem i en ramme og så smider resten ud. Så sagt så gjort og det kom der dette billede ud af. Hvis du har gemt dine bånd, men heller ikke ved, hvad du skal bruge dem og måske lige mangler en gave til en musikelsker, så kan du jo prøve at lave sådan et billede.


Der et noget retro over billedet, synes jeg. Farverne bl.a. Der er sket noget med covers siden da.


Vi talte lidt om hvilket bånd, han sidst havde købt, og blev enige om at det måtte være Nicole. Hende, der vandt Melodi Grand Prix med Ein bisschen Frieden.
Det første, han købte var med Slade. Med det bånd var han ved at drive nonnesygeplerskerne på Sct. Maria Hospitalet til vanvid. Han var indlagt der for at blive opereret i ørerne. Jeg kan glimrende forestille mig, at det ikke lige var musik for nonnesøstrene.

 
Genkender du nogle af kunstnerne? Nogle lever endnu, andre er forlængst gået enten bort eller i glemmebogen.


Den næste ting vi skal tage stilling til om ud eller ikke ud, bliver de lige så mange lp plader, som stadig ligger i beslutningsventeposition. Måske der er nogen, der vil købe dem, eller er der slet ingen, der bruger dem mere?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar