mandag den 8. maj 2017

Morgenvandretur ved Vejle Ådal og Egtved, en skøn start på en uges ferie.

Kreative aktiviteter i traditionel forstand bliver det ikke så meget til for tiden. Til gengæld tager jeg rigtig mange, som i rigtig rigtig mange billeder.
Jeg har ferie i denne her uge, og har fået dagene fyldt med gode og dejlige ting, men mon ikke der også bliver tid til kreative sysler.
I morges stod jeg tidligt op. Hentede en kollega 5.30 og kørte til området Vejle Ådal ved Egtved. Der er der fine afmærkede vandrestier af forskellig længde og sværhedsgrad. Vi tog en tur på  ca 5 km, der blev betegnet som krævende og det må siges at være rigtigt. Området er meget bakket, og ruten går meget op og ned. Noget med isen, der har kilet sig ind i landskabet. Ruten følger en del af vejen, Vejle å, der slynger og bugter sig i dalen. Du kan se et kort over området lige her.


Turen var ren morgennydning. Solen kom for alvor op og fik skyerne til at skilles, så den blå majhimmel kom frem. Diverse fugle fløjtede dagen velkommen, men friluftsgrisene på marken var ikke helt vågnet endnu. På de tre toppe vi kom over, var der fri udsigt over store dele af ådalen og det danske marklandskab. Meget smukt. Vi tog en pause ved åen og nød en kop varm kakao og en bolle. Sikke en dejlig måde at tage hul på en uges ferie.
Ps: jeg har lige lært at sætte vandmærke på mine billeder i mit billedprogram. Det skulle nu ikke have været så stort, men jeg kan ikke lige huske hvor og hvordan jeg gør det mindre, så bær lige over med at det forstyrrer billedet lidt.

2 kommentarer:

  1. Fotografering er enormt kreativt -- håber, at din ferie bliver med mere af den slags. Ha' en god ferie!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har du ret i Bella. Og mange tak. Jeg har planlagt flere timer med kameraet i hånden.

      Slet