onsdag den 25. januar 2017

Tulipaner.

Forleden dag fik jeg den skønneste buket tulipaner af en veninde. Tror der er 30 stk . I dag leger jeg med de bøjelige tulipaner. Det giver nogle helt andre udtryk. Kunne måske have haft nogle  birkegrene eller andet til at skabe kontrast, men legen opstod ifm at jeg er ved at gøre rent. Typisk mig. Jeg må hellere komme tilbage til fridagsrengøringen. 

8 kommentarer:

 1. Hvor er det en kreativ måde at arrangere tulipanerne på -- flot, og inspirerende!
  Jeg købte sovende påskeliljer i går, og de er sprunget ud i løbet at natten og pynter så fint her :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Bella. Jeg har købt mine første sovende påskeliljer. De er også så fine. Specielt hvis man arrangerer dem som en meget stram fast spiralbuket, der kan stå selv.

   Slet
  2. Søde Karin, jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at "en meget stram fast spiralbuket" er en smuk løsning :-) :-) Men Karin, det er mig, Bella, jeg aner jo ikke, hvad du snakker om. Måske du vil forkæle med lidt billedillustration til en blomstertumpe som mig? Ved lejlighed, selvfølgelig, ingen grund til at stresse over min inkompetence. Jeg kaster bare en kæmpebunke sovende påskeliljer i altovasen, og er overfornøjet når de springer ud, som om det er min fortjeneste :-)

   Slet
  3. Kæreste Bella. Undskyld, det havde jeg helt glemt. ;-) Du kan jo starte med at kigge her. http://kreativetankeknips.blogspot.dk/2015/02/paskeliljetr.html
   Så vil jeg snart lægge en lille video op med et påskeliljetræ

   Slet
  4. Allersødeste Karin! :-) Tak for linket til blogindlægget med påskeliljetræet. Nu giver det mening, selv for mig :-) Men jeg har ingen forhåbninger om, at kunne gøre dig kunsten efter. Så raffinerede buketdesign overlader jeg trygt til dig, og så "free styler" efter bedste evne :-)

   Slet
 2. Tulipaner er så fine og det sanselige indtryk de kan give når de sådan slanger sig er et dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marina. Ja, jeg er vild med tulipaner. De her holdt længe. Jeg har faktisk først kasseret dem i dag.

   Slet
 3. De er bare søde, tulipaner er bare lig forår (:

  - A

  SvarSlet