lørdag den 19. november 2016

En kreativ samler.

Man ved, man er en kreativ samler når man under oprydning må forholde sig til:

- en bunke brocher og gamle glitrende smykker, der var tiltænkt en krans.
- udklip fra blade som man altid kværnes igennem for filosofiske og sjove sentenser.
- tre kasser med papirruller g alskens mønstre og farver.
- en genbrugst-shirt ene og alene købt fordi motivet var så fint og kunne bruges til noget sjovt.
- en masse rester af papir strimler
- op til 50 vaser og lysestager. Man skulle jo nødig mangle én i den rigtige facon og farve.

Hmm, jeg må vist få ryddet op og vækket den kreative sjæl. Den har sovet lidt for længe, men nu rører den på sig . Det er jo også snart jul.
Hvad med dig?
Er du en samler?


6 kommentarer:

 1. TILLYKKE med at din kreative sjæl er ved at vågne. Det er klart at den har måtte gå i flyverskjul mens du har haft så alt for meget andet at tænke på. Det gør min også altid. Det er et virkeligt godt tegn på at tingene går fremad når den vågner.

  Dine bunker ligner fuldstændigt mine bunker med dims og dut. I vores familie går det iøvrigt i arv. Jeg har dims og dut fra de sidste tre generationer og det gør det ikke ret meget nemmere for jeg smider nødigt noget ud hvis det er mere end 100 år gammelt. Måske er det faktisk en af grundene til at stilen i mine madfotos er blevet som den er. I virkeligheden kan jeg vildt godt lide helt enkle madfotos men jeg ELSKER også at kunne fotograferer alt det gamle dims og dut.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så ligner vi vist hinanden på det område, Marina. Jeg kan egentlig godt lide lige at kunne gå i gemmerne når jeg fx skal dække festborde og sådan. Jeg synes dine maddfotos er så fine og fulde af sjæl og historie.

   Slet
 2. Åhh kender det alt for godt. Er selv samler og gemmer alt, selv små fine stykker papir og alt muligt, som måske kan bruges til noget kreativt.
  Måske du nu kan få lavet noget som gaver til dem du holder af. Held og lykke med at rydde og bruge af gemmerne:-)

  Maria fra "Giveaways i Danmark" og "En verden af kunst".

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Maria, vi ved jo aldrig hvornår man lige får brug for en lille stump af både det ene og det andet.

   Slet
 3. Jeg har tænkt en del over den krans, som du har planer om at lave af smykker -- opgiv ikke den idé, for den krans vil jeg gerne se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bella, jeg har heller ikke helt opgivet ideen. Jeg må se om jeg kan få kreeret en sådan krans en af dagene. Tak for "opmuntringen" til at få det gjort.

   Slet