torsdag den 27. oktober 2016

Opladning af de mentale batterier.

Jeg gik en tur med kameraet i dag. Jeg trængte til at komme ud. Hverdagen er travl på flere fronter, så en tur i efterårssolen er en skøn måde at lade batterierne op på. Der er så dejligt i skoven. 

 


Hvordan lader I jeres efterårsbatterier op?

8 kommentarer:

 1. Søde Karin! Tak for de smukke billeder. Jeg håber, at du har det godt.
  Ja, efterårsbatterier er af en særlig kaliber. Mine er ret flade, og jeg føler, at jeg halser efter mig selv, og at det kræver en feberredning at nå i mål hver uge. Men heldigvis venter, hvad der efterhånden kan betegnes som den årlige ferie til Rom, forude. I dag 8 dage pakker jeg kufferter, og mandag morgen (tidligt) rejser vi. Glæden til ferien er mindst lige så vigtig som selve ferien. Vi plejer at opleve rejsen som en måde at forlænge efteråret på, det milde vejr, at kunne sidde på en udendørscafe, og det er for os en måde at lade batterierne op. Men grundlæggende handler det om at stoppe op og geare ned.
  Knus, Bella

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det dejligt med en ferie til Rom. Hvor vigtigt det er at stoppe op og geare ned kender jeg alt til men er desværre ikke så god til det. Men med kamera over skulderen og så ud i naturen, så kan jeg. Lige pt har jeg ligesom dig frygtelig travlt på arbejdet. At jeg så oveni, efter lange og mange overvejelser, tog beslutningen om at blive skilt, har ikke gjort efteråret mindre travlt og slet ikke nemmere. Nu lysner det og nu'et kan bedre nydes. Jeg ønsker dig den dejligste ferie. Glæder mig til at se lidt billeder.

   Slet
  2. Søde Karin, jeg kan godt forstå, at du er under pres, for du er jo midt i en livsomvæltning. Det er stort, hårdt og fylder meget. At skule skilles er aldrig sjovt, uanset hvor rigtig en beslutning det er, og her udover kommer alt det praktiske, og det almindelige liv (som f.eks. arbejdslivet), som bare fortsætter upåagtet. Godt, at du nyder tid med dit kamera, forkæl dig selv med mere af den slags tid og oplevelser. Noget for noget, jeg vil prøve at vise billeder fra Rom, hvis du også

   Slet
  3. ... fanger lidt flere smukke billeder.
   Knus, Bella

   Slet
  4. Tak for de opmuntrende ord, Bella. Jeg må oftere afsted på mine små fototure. Vi har en aftale. :-)

   Slet
  5. Jeps, vi har en aftale :-) Knus, Bella

   Slet
 2. Kære Karin

  Hvor er det da bare fantastisk smukke billeder. Jeg kan godt forstå at det er en hård tid og jeg tænker at sådan må det være når man har betydet noget for hinanden. Håber du finder en god vej gennem en turbulent tid.

  KÆMPEKRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Marina. Du har ret i, at sådan må det være. Store beslutninger har stor betydning for livsindholdet og energien og sådan må det være.

   Slet