tirsdag den 26. juli 2016

Vrads Station - Den Genfundne bro, tur/retur på cykel.

Jeg har været på cykeltur i dag. Vi startede ud på Vrads Station hos Anne, hvor vi købte et par sandwich, som blev pakket i tasken. Målet var Den Genfundne bro ved Gammelstrup, Vestbirk. Vi var ikke helt klar over, hvor langt der var.
Vi vidste derimod, vi ville køre på Banestien, cykelrute nr. 31, som går fra Horsens til Silkeborg og undervejs løber forbi både Vrads og Den Genfundne Bro, så det var bare med at stige på cyklerne og så komme derud af. 
Det meste at turen foregik på den nedlagte jernbane, som nu er asfalteret. Den løber igennem smukke landskaber med marker, skov,e og små byer.  For ca hver  15 km er der shelters og ind imellem bænke, hvor man kan tage sig et lille hvil. Vi gjorde bl.a holdt i Brædstrup, hvor der blev provianteret lidt sødt, så energien kunne opretholdes. 
Den Genfundne Bro er et smukt stykke restaureringsarbejde, og meget velbesøgt. Vi har været der et par gange nu og området udvides med flere og flere faciliteter.  Det er også et smukt sted med stemning og dejlig natur. 
Turen endte med at blive på lige knap 45 km tur/retur,  så her til aften er benene godt ømme, men rart at mærke sig selv på den måde. Vi havde perfekt vejr. Sol, blandet med skyer og 22 grader.
En skøn tur, hvor jeg også fik luftet mit nye kamera.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar