fredag den 8. april 2016

Ferie er lig med arbejde. Næsten da.


Jeg har haft ferie, siden jeg gik hjem fra arbejde mandag aften. Vi er ved at renovere køkken, så megen tid er gået med at have håndværkere og med selv at arbejde i og på køkkenet. Det er altså ufattlige mængder bygningsaffald, der skal smides i traileren og køres på genbrugspladsen.  Og ufatteligt mange gange, byggemarkedet skal besøges for bla. at hente gulv, loft, isolering og alt mulig andet. Den første håndværker, vi havde besøg af,  lagde ud med at skære hul i et varmvandsrør. Knap så sjovt, men det gik. Til gengæld er jeg godt nok overrasket over hvor meget det støver i hele huset. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har støvsuget og tørret flader af.  Så den her lille ferie er lig arbejde, næsten da.
For jeg holdt fri en eftermiddag og kørte i Geografisk have i Kolding. Det blev til en hel del billeder som haven har brugt et par stykker af på deres facebookside.
Her kommer en billedserie fra turen i haven.


Jeg var betaget af denne gule kæmpekalla. Jeg var ikke klar over at en så eksotiske udseende plante, kan vokse her i landet. Jeg har zoomet ind på planten, så man ser ikke umiddelbart størrelsen på den. Planten er ca. 30-50 cm høj. Den skulle efter sigende ikke lufte særlig godt. Jeg bemærkede dog ingen særlig kraftig luft ved planten ,som jeg synes er ret flot. Det er en invasiv art, så Geografisk Have holder den nede.


Ud over køkkenarbejde og fototur er det blevet til en del gåture. Det er tæl skridt kampagneuge, så det er med at få skridt ind på kontoen. Andre former for aktivitet end gåture kan omregnes til skridt efter en bestemt udregningsmetode, så alt i alt er jeg oppe på ca 74000 skridt når fredagen er omme.
Jeg er en smule træt, så her til aften skulle der ikke mere end et glas rødvin til at gøre mig rundtosset.
Jeg tror snart jeg finder min seng. Et af de eneste (bygge)støvfrie steder pt-
Ønsker Jer en god weekend.

3 kommentarer:

 1. Sikke en fin dokumentation af forårets komme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, kære Bella. Det går stærkt nu derude.

   Slet
  2. Selv tak, søde Karin. Foråret er forrygende :-)
   Jeg har noteret mig din udfordring i dit seneste indlæg, og det vil jeg tænke over.

   Slet