torsdag den 17. december 2015

17. december. Anbefaling af nordiske livsstilprogrammer.

Søger du inspiration til decemberpyssel eller vil du gerne se " feel good" programmer, så kan jeg anbefale et par nordiske programmer.  Strømsø er et finsk program som vises på yle. fi, som er en kanal, hvor det tales svensk. Det kan streames lige her. Strømsø er en gård hvor inspirende tv-værter viser forskellige ideer med træ, mad, papir, stof osv. I det seneste program laver de bl.a trøfler med stout, en øltype. Dem skal jeg ihvertfald teste. Du kan få svenske undertekster på.

Jul med Ernst er et prgram fra TV4 Sverige. Det kræver et (prøve)abonnement at se, men på hjemmsiden kan du se udvalgte klip af programmet. Det sidste program kommer her i aften torsdag den. 17. december 2015. Der er også her svenske undertekster på.
På TV4 Sverige har de også Leilas jul, som er et skønt program. Det finder du klip fra lige her.

Norges tv2 har ikke rigtig deres egen programserie lige nu, men viser bl.a Nigellas jul.

Herhjemme nyder jeg Made in Danmark julespecial fra DR1. De laver også nogle fine ting som du måske kan blive inspireret af.

DK4 sender Nordisk Jul med Lars Jon. Han kreerer fine natur og blomsterdekorationer.
Det kan streames lige her.

Jeg har været forbi en del af dem idag. Jeg er nemlig blevet snotforkølet og har slappet af på sofaen og så er det godt med lide adspredelse og inspiration.

God fornøjelse.

2 kommentarer:

  1. God bedring og tak for anbefalingerne - har slet ikke set noget juletv i år, så tak for links mv :)

    SvarSlet
  2. Tak skal du have. Det går bedre i dag. Juleferien er skudt igang, så går det hele lidt bedre. Og velbekomme.

    SvarSlet