fredag den 10. juli 2015

Café Tankefryd, Brande.


Igår, da jeg var på tøsetur for at se street-art-i-brande, var vi inde på Café Tankefryd og spise frokost. Den ligger lige ved torvet og er enormt hyggelig. Den er indrettet med gamle hyggelige møbler. Stole, bænke, borde, pulte, tæpper, puder, nips og malerier i en skøn blanding. Lige for tiden udstilles desuden portrætter af de lokale, malet af Jürgen Schöbel.

Stedet drives af Dina. Hun har med sine finurlige opstillinger formået at skabe en rigtig fin stemning i caféen. Man føler sig hjemme i de venlige og lyse omgivelser, hvor det også er nemt at finde sit eget lille hjørne at slå sig ned. Børnene har sig eget lille legeområde, og der er spil osv til rådighed. I cafëen kan man også købe gaver, blandt andet Balance Me produkter.


Menukortet er varieret og der er til både store og små. Caféen har også dagens ret. Vi havde egentlig forestillet os, vi bare skulle have en let anretning, men lod os friste af et frokostbræt. Det var rigtig fint anrettet og smagte godt.På frokostbrættet var der fiskefilet, lidt laks, pølse, frikadelle, æg med rejer, ost og en lille kage. Dertil ristet rugbrød og en stykke flütes. Frokostbrættet kostede 119 kr, og varierer fra dag til dag.
Det var indbydende anrettet. Jeg tror, jeg skal have manden til at fabrikerer sådanne brætter til mig.
Du kan læse mere om Café Tankefryd lige her. Caféen er også på facebook.

Jeg tror også, jeg skal have manden med til Brande en dag.

2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig hyggelig cafe med en dejlig atmosfære :) Jeg har også prøvet et frokostbræt og det kan bestemt anbefales.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nemlig det, det kan, Aslaug.

      Slet