fredag den 6. marts 2015

Forårslopper og kopper.Der er kommet lidt forår i stuen. Et besøg i Røde Kors genbrug, bragte en fin forårsskål med sig. Den har et lille skår, men det gør ikke noget, for jeg vidste med det samme, den skulle fyldes med blomster. Jeg købte en bakke hornvioler i Netto. Dem kan jeg bedre lide end almindelige stedmoderblomster og så dufter de så skønt. Der blev fyldt lidt bark i bunden af skålen og så blev den fyldt op med blomsterne.
Resten af blomsterne blev plantet i mit kongelige pastelkopper. Det bruger vi praktisk talt slet ikke, så enten skal det pakkes langt væk eller også sælges. Jeg har tidligere ledt efter navnet på det, men uden held. Lige indtil jeg fandt på at google kongelige pastelkopper med guldkant. Jeg fandt ud af de forskellige farver har forskellige navne. Fx så hedder den lyseblå Hjortekær og den lysegrønne Raadvad.
Det er egentlig ganske fint. Vi har også et par kaffekander, flødekander, sukkerskåle og små fade. Måske jeg alligevel skulle prøve at få det brugt og måske dække et forårsbord.

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare påskehyggeligt ud.

  Kopperne er da fine, men ja det er da urimeligt forvirende at de skal hedde noget forskelligt alt efter farve...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Marina. Ja, kopperne er fine og måske skal jeg bare beholde dem og bruge dem til dekoration osv. Jeg har i den grad ledt efter navnene på dem, så var bare glad da jeg lige fandt dem. Jeg har flere kaffestel. Det med at et bestemt serie kun er fremstillet i kaffestel, tror jeg var noget, man gjorde meget tidligere. Hvis bare jeg havde fandtes middagstallerkener osv i stellet, så ville det bestemt blive brugt noget mere.

   Slet
 2. Hvor ser det bare skønt ud. Så hyggeligt og forårsfint!

  SvarSlet