søndag den 7. december 2014

7. december. En nissekrans.Med inspiration fra Pinterest har jeg kreeret en nissekrans. Der er dømt total nisse overload, men det er præcis det, der gør den sjov og fin i en moderne indretning.
Bunden er en halmkrans på 23 cm i diameter, hvorpå der er viklet sølvguirlande indtil kransen er dækket. Jeg brugte limpistolen til at lime enderne på guirlanden fast. Der gik næsten 3 meter guirlande til kransen. Jeg limede de største nisser på først og fyldte så ud med mindre og mindre nisser indtil kransen var dækket, når man ser kransen forfra. Jeg har været på flere rundture til genbrugsbutikker for at finde "nissefyld" men måske har I selv en masse i gemmerne. Det gode ved kransen er, at der ikke er noget færdig løsning på, hvordan den skal se ud. Det afhænger af de ting, man har og hvor meget man synes, kransen skal dækkes. 

Kransen kan også dækkes med guld, rød eller en hvid guirlande. Jeg tænker en krans, dækket med en hvid guirlande og med en masse skønne engle, kunne være rigtig fin. Det tror jeg da skal være næste projekt. Man kunne også bruge samme måde til fx en påskekrans eller måske en krans udelukkende med dyr fra børneværelset. 
Hvis nogen af Jer laver en nissekrans, kunne det være rigtig sjovt, hvis I vil vise den frem, evt med et link i kommentarfeltet.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes, at nissekransen er fin på sin helt specielle måde...måske skulle man begynde at samle på nisser ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Aslaug, gør det. Det har været et sjovt projekt. :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak skal du have, Livsglimt. Jeg er også helt glad for den.

   Slet