søndag den 15. juni 2014

Ny inspiration og nyt design

Bloggen har her sidst i juni 2½ år fødselsdag. Den tid er godt nok gået hurtigt. Siden opstarten har jeg brugt den samme skabelon og blot skiftet layout, ligesom billedet i toppen jævnligt er blevet udskiftet. 
Nu har jeg så skiftet til en hel anden skabelon. En mere lys og åben en af slagsen. Noget at en ændring, men lige umiddelbart synes jeg, billederne bedre kommer til sin ret. Men hvad synes du? Jeg vil blive rigtig glad hvis I havde lyst til at komme med en kommentar til det nye udseende på bloggen. 

Jeg har også prøvet noget andet nyt. Nemlig at bruge mit 35 mm Nikon objektiv til at tage landskabsbilleder med lav dybdeskarphed. Der har jeg oftere brugt mit 70-200 mm til at få forgrunden til at træde frem og baggrunden til at fade ud. Jeg har generelt ikke brugt mit 35 mm så meget, men med inspiration fra Marina hos Badut, som tager nogle skønne billeder, har jeg forsøgt mig lidt. Ikke så meget med landskab i dette tilfælde, men så dog med dette objektiv at fokusere på enkeltdele i billedet. Jeg kan godt se anvendeligheden i at kunne gå forholdsvis tæt på og så alligevel få denne type billeder. Her sidder jeg ca en halv meter fra blomsten, som er i fokus imens baggrunden er sløret. Tror jeg skal på en lille tur i morgen og øve mig lidt mere. 
Jeg håber, du i den kommende uge har lyst og mulighed for øve dig på det, du interesserer dig for.3 kommentarer:

 1. Det er lyst, grønt og pæne billeder. Det er altid spændende at følge din blog.
  Umiddelbart som den ser ud lige nu, ser det ud som en have blog.
  Du har dog også haft meget andet på bloggen.
  Flot og inspirerende er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne-Mette, du kan have ret i at lige nu så signalerer udseende " haveblog". Jeg ser lige hvad der sker når jeg engang skifter headeren ud, og så må jeg rette lidt til.
   Tak for din kommentar.

   Slet
 2. Skønne billeder som altid en fornøjelse at følge ....en Lise for øjet

  SvarSlet