mandag den 16. juni 2014

Fototur på Fredericia Vold.

Som jeg skrev om igår, ville jeg gerne på en lille fototur i dag og øve mig i at tage landskabsbilleder med mit 35 mm Nikon objektiv. Lad mig sige det med det samme, der er plads til forbedringer. Jeg fik egentlig nogle rigtig fine billeder med hjem, men fandt ikke lige rigtigt MOTIVET til rigtigt at øve mig i den type billeder, jeg gik efter.
Fredericia Vold var målet for min tur. Det er et unikt stykke kultiveret natur midt inde i byen med et rigt dyreliv. Den omkranser det meste af centrum helt ned mod havnene og vidner om den historie, Fredericia har og den funktion, som var tiltænkt byen Frederiksodde, som den oprindelig hed. En anden dag får I hele historien om Fredericia og de stolte traditioner, byen har.
I dag får I dagens høst og herfra skal lyde en advarsel. Nuttethedfaktoren er høj.

Ikke alle billeder er taget med 35 mm objektivet. Svanerne var ikke samarbejdsvillig hele tiden, så jeg fandt også mit 70-200 mm frem, så jeg kunne være lidt på afstand. De sidste fem er med 35 mm og som I kan se, er baggrunden ikke helt fadet ud. Jeg må afsted igen en anden dag.

2 kommentarer:

  1. Rigtig flot ... Pragtfuld stemning ..

    SvarSlet
  2. Tak skal du have, Karen. Både for disse pæne ord og til indlægget om mit nye design. :-)

    SvarSlet