onsdag den 7. maj 2014

En fridag i farve og sort hvid.

Jeg har haft fri i dag. På en fridag står lysten til at gøre tusind ting på spring. Både lysten til de mere huslige praktiske ting, men især til de mere legende, kreative og på sin vis egoistiske udfoldelser. En gang imellem overbeviser  jeg mig selv om, at det er helt okay at lade hus, have, tøjvask osv ligge, tage vandreskoene på, putte kameraet i tasken og så bare gå en tur.  Så i stedet for at gå den lige vej til biblioteket og fitness, gik jeg idag en omvej. Himlen var interessant med vekslende skyer og sol, og det var pænt lunt. Her til aften blev dagens høst så fremkaldt og lysten til at lege lidt med sort/hvid  og kontraster opstod. Nogen vil måske sige det er synd og skam at vælge sort/hvid til de forårsgrønne træer og marker, men på en eller anden måde synes jeg, friskheden skinner igennem på de sort/hvide udgaver. Men hvad synes I?

Billeder af toget er efter min mening klart mere interessant i sort/hvid, ligeså frøstandende, imens billedet her ovenover af Taulov Kirke er smukkest i farve.

Jeg vil blive glad for din mening om billederne.

2 kommentarer:

  1. Jeg er vild med billederne af frøstandene, og smukt ser det ud i sort/hvid

    SvarSlet
  2. Tak for din kommentar, Line. Billedet med frøstandene kan jeg også godt selv lide. Ville måske gerne have haft det lidt skarpere, men havde kun taget et objektiv med. Måske jeg skulle gå en tur derom igen. Det er dejligt med blå himmel, men ift til billeder er det nogen gange mere interessant med drivende mørke og hvide skyer og det er der jo rigeligt af i disse dage.

    SvarSlet