torsdag den 17. april 2014

Skærtorsdag, Egeskov Slot og motorcykler i skøn forening.Skærtorsdag er tilbragt i fint selskab. Manden min, greven fra Egeskov Slot og så lige 3000 motorcykler og deres førere. Egeskov Slot åbner for sæsonen idag og greven havde tilbudt gratis adgang for motorcyklister. Han havde vist bare ikke forventet, der kom SÅ mange. 1000 armbånd var trykt, men da vi kom ved et-tiden var de for længst væk. Han var blevet rendt over ende, ham greven, af mænd med gråt skæg og sorte jakker, der var blevet lokket af det gode vejr, af muligheden for at sparke dæk, møde andre mcførere og så lige den gratis adgang. Nåh ja, nogen luftede så også deres bagsædesild. ( eller for nu at være helt ærlig, så tog jeg den nemme løsning på fire hjul og fulgte efter manden min på de to)Vi blev mødt af greven, der viste vej om til VIP indgangen for MC´er. 


I anledning af sæsonåbningen havde greven allieret sig med MC forhandlere, primært fra Bdr. Jensen, Horsens og etableret en udstilling med japanske motorcykler fra 1970, erne, 80 erne og 90 erne.

På trods af at denne Yamaha er fra 90`erne, så havde den noget retro over sig. Jeg har ikke en pind forstand på motorcykler, men denne her tiltalte min æstetiske sans.


Honda, skrevet med japanske skrifttegn. Måske en fremtidig tatoo for Hondaelskere.


Der var også et par Harley´er. De er en del af den permanente udstilling. Den gamle her ovenover var fra 1931. Den havde en eneboer købt og i mange mange år gemt i laden. Den har ikke kørt ret meget og det er lykkedes greven og hans stab af få den til at køre. Imponerende.


                                                         Harley anno 2014.

                                              Mænd i sorte jakker har også humor.

Og skulle mænd i sorte jakker glemme at opføre sig pænt, blev de lige mindet om det med dette skilt.


Paradisæbletræet blomstrede, slottet glimtede i baggrunden og svanerne gjorde kur til hinanden i voldgraven. Med den kulisse tog manden et par, for en gangs skyld, hæderlige billeder af konen sin, som så vover at sætte dem ind her, så I kan se giraffen med et stort nyt krøllebrus om hovedet.


Fortsat god påske til dig og dine.

1 kommentar: