søndag den 13. april 2014

Det Gamle Hotel, en inspirerende butik.


I mit nærområde blev der et stykke tid før Jul åbnet en fin lille butik. Den ligger på Kolding Landevej 184 ved Taulov og hedder Det Gamle Hotel. Der gik et par uger inden jeg kom derind, men blev positiv overrasket, da jeg lige før jul kiggede ind og jeg har været der nogen gange siden.
I lørdags var jeg så deroppe igen for at hente den bårebuket, jeg havde bestilt til min tantes begravelse og jeg havde taget kameraet med.


Tina Rømer står bag ideerne og indretningen i butikken, men hendes mand Jens Rasmussen hjælper til en gang imellem. Forretningen er rigtig fin og inspirerende indrettet i den gamle smedje. Inventaret er fra en gammel bagebutik og fyldt med historie, hvilket giver en særlig stemning. I vinter var der tændt op i pejsen. Rigtig hyggeligt. 


I butikken sælges blomster, dekorationer og delikatesser fra Chokoladefabrikken og fra Nicolas Vahé, et mærke som feinschmeckere nok er bekendt med. Derudover forhandles produkter fra Naturens Forrådskammer og gode vine.  Alt til rimelig priser. Jeg gav fx 150 for bårebuketten.
I butikken er der også mange fine loppefund og malerier, som frister. På den seneste har Tina forsøgt sig med at male og dekorere gamle skabe og småmøbler med kalkmaling og stencils.
Loppefundene præsenteres som en del af indretning, hvilket jeg synes er ret charmerende. Endelig så er der blomsterne, og dekorationerne. 


Da jeg var der i lørdags, var det Jens, der stod i butikken. Jeg kunne ikke stå for de to gamle fuglebilleder, så de var nødt til at komme med hjem.

For en god ordens skyld, hvis vi ser bort fra de to lækre flødeboller, jeg fik med hjem, så får jeg ikke noget for at skrive dette indlæg. Jeg vil blot dele min begejstring for butikken, som jeg glædes over at have i min nærhed. Jeg synes, det er vigtigt at støtte den type butikker rundt om i landet. Bor du i nærheden eller kommer du igennem Trekantsområdet på din vej, så forlad motorvejen, tag landevejen imellem Kolding og Fredericia, snup en pause, kig ind i butikken og køb den værtindegave, du evt. skulle have købt.
Butikken har en facebookside, som du finder her. Der annonceres også evt. ændringer i åbningstiderne.
Det Gamle Hotel
Kolding Landevej 184
7000 Fredericia
51 29 66 59
Butikken har lukket mandag og tirsdag, men har ellers åben hverdag fra 11-17 og lør-søndage fra 11-15.

2 kommentarer:

 1. Tak for tippet - den butik må jeg besøge, når jeg kommer på de kanter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aslaug. Det synes jeg bestemt du skulle. Du kunne jo spørge dem om de ikke mangler lidt kreativt strik og hækling i butikken,
   God påske.

   Slet