fredag den 4. april 2014

Artist Village i Hua Hin.Da vi var i Hua Hin i Thailand, besøgte vi Artist Village, som ligger lidt uden for byen. Det er på en og samme tid galleri, arbejdende værksted, en turistattraktion og  kreativt kursussted for  børn og voksne. 
Kunstnere fra hele Thailand kommer, bor og arbejder med deres værker. På stedet var der en dejlig rolig, skyggefuld, afslappende atmosfære. Et perfekt sted at tilbringe et par af de varme timer. Der er både traditionel thailandsk kunst og mere eksperimenterende kunst. Jeg tror at den nøgne damer hører til den mere vovet kunst. 
Der er en aktiv billedskole for børn, som også havde nogle fine billeder udstillet og der syede af aktivitet i værkstedet.

Der var også andre kunstnere end malere. Bl.a en træskærer og en der arbejdede i metal. 
Vi var ret fascineret af bordet og skamlerne her. De er svejset sammen af gammel jern og herefter malet. Bordet kostede 250 000 bath, som er 42 000 danske kroner, men så har man også et ret unikt bord. 

Der var som sagt åbne værksteder, så vi kunne se kunstnerne arbejde og evt. tale med dem.

Der var bygget nogle lerhytter, som var udsmykket på forskellig vis.Vi købte to akvareller af ham, der maler det pastelfarvede fantasidyr. To originale akvareller til 250 bath stykket. Ialt 85 kr. De er nu afleveret til indramning. Jeg glæder mig til at få dem op at hænge.
Manden faldt for motorcyklen, bygget af gammelt jern.

Artist Village er bestemt et besøg værd, hvis du er i Hua Hin og trænger til lidt andet indput end stranden og baren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar