torsdag den 27. marts 2014

Thailand, kontrasternes land.

Som jeg skrev om her, så var vi i Thailand for fem år siden. Allerede dengang var der stor forskel på det pæne og mindre pæne Thailand som eksisterer side om side. Denne forskel er bestemt ikke blevet mindre. Midt i det værste slum, ligger der pludselig en enklave af pæne huse, hegnet godt ind og med egen vagtmand. Derinde bliver alt holdt pænt og rent, men så snart man kommer udenfor, så kan det flyde med affald og faldefærdige huse.
Jo, Thailand er kontrasternes land og det ses specielt i Bangkok.
Bangkok er i sandhed en storby. Hektisk, enormt trafikkeret, og fuld at lugte. Der bor ca. 6,5 million registrerede indbyggere. Dertil kommer alle dem, som kommer for at arbejde.
Der er meget at se på i Bangkok. Vi var der i ialt fire dage, To overnatningerne i begyndelsen og to overnatninger inden vi fløj hjem. Denne gang var vi i Siam Center, et kæmpe indkøbscenter for den mere velbeslåede del af befolkningen i modsætningen til MBK, som mere ligner et indendørs marked. Det besøgte vi også.
Ellers gik vi bare rundt og snusede stemningen til os.
Jeg får hurtigt nok af Bangkok, og tror ikke, vi vælger at have stop i Bangkok, såfremt det  skulle blive til en tur mere i Thailand,  men er man til storbyer, er det en spændende en af slagsen at besøge. Der er ihvertfald fuld fart på Bangkok. Og forresten, vi mærkede intet til undtagelsestilstanden, som også blev ophævet imens vi opholdt hos i Thailand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar