lørdag den 22. februar 2014

Blogtræf i Kolding.

Jeg har været til blogtræf i Kolding i dag. Træffet var arrangeret af Trine fra Kvalitid og Line fra Lines verden  Jeg har ikke før deltaget i blogtræf og var spændt på at møde andre kreapiger. Vi skulle have en gave med til pakkeleg. Gaven skulle ligesom referere til bloggen og ens kreative interesser, og det var godt nok svært lige at vide, hvad jeg skulle vælge. Enden på spekulationerne blev at jeg i går færdigjorde et ophæng a la det her.
Dem fortalte jeg om i det her indlæg. Jeg havde også pakket lidt postkort af mine egne billeder, en mobile og lidt fugle i ring.


Vi skulle også have lidt mad med til fælles fornøjelse.
I løbet af dagen blev der byttet gaver og der var mange fine hjemmelavede ting.

 
Jeg fik to fine hæklede cupcakes, en hjemmeblandet te og et fint vedhæng.
 
 
Line og Trine havde skaffet nogle rigtig fine sponsorgaver fra Kähler, Designfavoritter, Dulce Gusto, Nescafé og Castus. Det har været et stort arbejde at skaffe sponsorgaverne.
 
 
Jeg fik en fin Kähler urtepotte i blå.
 
 
På træffet deltog, udover de to ophavskvinder,  Jeanet, Sofie, Anne, Aslaug, Helle , Simone, Fie.
Det har været en rigtig hyggelig dag. Der var god mad, masser af snak og udveksling af kreative ideer. Herfra skal lyde en stor tak til Line og Trine for at arrangere blogtræffet.
 
Her følger yderligere lidt stemningsbilleder fra dagen, hvor mange strikkede eller hæklede. Der skulle jo også være hjerne til at snakke samtidig. Selv fik jeg broderet et billede færdigt.

 


9 kommentarer:

 1. Det lyder til at have været en hyggelig dag, med masser af kreativitet. Jeg, søster Mette er stolt at have en søster der er god til kreative ting.
  Jeg selv har lige lavet et godnat kort i sort med guld stjerner. Inden et godnat digt til min søn. ����✨

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder fra dagen. Hyggeligt at møde dig

  SvarSlet
 3. Tak for sidst og tak for gaven :) Fine billeder du har fået taget

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, Aslaug. Og tak. God dag til dig.

   Slet
 4. Hej Karin, taknfor sidst. Jeg kan simpelhen ikke finde din mail. Vil du sende billederne af sponsergaver og de billeder du har taget af folk der krea. Jeg henviser naturligvis til at du har taget de gode billeder :-)

  Trine // kvalitid.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine. Selv tak. Det var et fint arrangement. Jeg kunne heller ikke lige finde din mail, men har sendt alle billederne til Line og spurgt om hun kunne sende dem videre til dig.

   Slet