onsdag den 8. januar 2014

Strik en hue.

Liselotte fra Slagt en hellig ko var i julen så gavmild at dele en opskrift på en hue. En opskrift, som selv jeg kunne finde ud af. Jeg kan godt strikke, men står af på mønster og mere indviklede ting, men den her synes jeg lød tilpas nem og hurtig, så jeg tænkte hvorfor ikke.

Jeg har et pænt garnlager. Noget er arvet fra min mor, andet rester fra andre ( kuldsejlede) projekter, men faktisk kan man også købe pæne garnrester i mange genbrugsbutikker. Jeg kan heller ikke lade være med at købe et nøgle eller to, hvis jeg falder over en pæn farve i fx Netto.
Da jeg ikke kunne bestemme mig for farver, begyndte jeg på to på samme tid. En blå-grå og en rosa-hvid-grå.


Det lykkedes mig at få to rimeligt pæne huer ud af det og det tog faktisk ikke ret lang tid. Den blå blev brugt til pakkespil i søndags. Niecen vandt den og hun blev glad. Hun havde nemlig lige fået turkise briller, så der passede den blå hue jo perfekt. Den rosa beholder jeg selv; den passer til min dunjakke.
Nu er jeg blevet bidt af en gal strikkehue men mangler nogen at strikke til. Nå,  men jeg kan jo altid strikke en mere til mig selv.

2 kommentarer:

  1. Aajjj hvor ER de lækre.... Måske JEG osse kunne finde ud af det??? Jeg er bare ikke en mønster ørn. Men jeg kan da tjekke den ud, opskriften :-) Og sikke da en skøn pakke til pakke-spil!

    SvarSlet
  2. Tak Anne-Mette. Jeg er sikker på, du kan finde ud af opskriften. Jeg er heller ikke en mønsterørn, men det gik rimelig nemt. Prøv at læs opskriften, så tror jeg, du får mod på det. :-)

    SvarSlet