onsdag den 15. januar 2014

Der var engang en "Yrsa" og en tur til Abisko og så lige en toårs fødselsdag.

Bloggen blev to år her ved årsskiftet. Tænk sig, i to år har jeg skrevet om løst og fast og taget en masse billeder. Jeg har surfet lidt rundt på bloggen og kan konstatere, at jeg er blevet lidt bedre til at få billeder og tekst til at se appetitlige og imødekommende ud.
Håber du også synes det!

Det jeg blandt andet faldt over, var at billederne var små i starten. Det vil være et stort arbejde at ændre billedstørrelse i alle indlæg, men jeg har været inde og genlæse alle indlæg fra vores fantastiske MC tur til Abisko og Stockholm i sommeren 2011. Billederne blev gjort større og kommer nu bedre til sin ret. Jeg blev helt vemodig over at gense "Yrsa" som manden kaldte sin motorcykel, en Yamaha Royal Star A 1300. I erkendelsen af at jeg nok ikke blev den helt entusiastiske bagsædesild, valgte han at sælge den og købe en mere handy MC en Honda NC 700 xa.
Turen var fantastisk, men også den første, eneste og sidste gang, jeg tog med på så lang en tur.
Men oplevelserne og minderne, dem har jeg gemt i mit hjerte og hjerne.
Håber du får lyst til at gå ind og læse indlæggene og nyde billederne. Du finder alle indlæggene her og under fanen MCtur.


2 kommentarer:

  1. Du tager altid så fantastiske billeder. Elsker dem.

    Sådan en tur vil man huske altid og så er det da fantastisk at have billeder at kikke på og mindes. Det er måske også derfor jeg prøver at få billeder fra vores egen tur op på Badut, men det går godt nok langsomt. Jeg er forløbigt kun nået tre dage ind i turen....

    SvarSlet
  2. Tusind tak, Marina. Din kommentar er jeg rigtig glad for.Og ja, det tager ganske lang tid at skrive en rejseberetning. Ud over at kigge billeder igennem, ( hvor jeg ofte falder i staver), vil jeg jo også gerne have lidt rejseinfo osv med. Jeg har ihvertfald fået større respekt for dem, der skriver rejseguides. Mine otte beretninger blev også skrevet over otte måneder g kom heller ikke lige med det samme. Det var som om turen skulle bearbejdes lidt og på afstand inden jeg kunne skrive om den. Ved ikke om du har det på samme måde, men jeg glæder mig ihvertfald til at følge med i din Island/USA beretning.

    SvarSlet