søndag den 22. september 2013

Stem på månedens billede i Fredericia Fotoklub.

Som jeg tidligere har skrevet om, så er jeg medlem af Fredericia Fotoklub, en amatørfotoklub, hvor vi mødes ca en  gang i måneden til klubaftner og til forskellige arrangementer. Det er skønt at kunne udveksle erfaringer, lære af de mere erfarne og en dag opdage, man selv har noget at give videre. Der er ikke så mange kvinder i klubben, så bor du i omegnen af Fredericia, er kvinde og har en fotointeresse, så kom en klubaften og se om det evt. er noget for dig. Mænd er selvfølgelig også velkomne. På klubbbens site www.fredericiafotoklub.dk kan du se klubkalenderen.

Hver måned er der en afstemning om månedens billede. Hver måned har sit emne. Jeg var så heldig at vinde månedens billede i maj med dette billede. Emnet var forår.


For første gang, er det i denne måned, muligt for folk udenfor klubben at stemme på månedens billede. Emnet for september måned er "Stilhed", så find de tre billeder, der tiltaler dig mest og som du synes indfanger " Stilhed". Du skal maile din stemme senest den. 27/9 kl 18.00.
Du finder galleriet her.

Følg nedenstående vejledning:

Afstemning:
  • Man kan stemme på op til tre billeder via mail indsendt tilstemmeseddel@fredericiafotoklub.dk
  • Prioriter dine stemmer så billede nummer et får fem point, nummer to får tre point og nummer tre får et point.
  • Stemmerne skal være indleveret senest klokken 20:00 sidste fredag før næste klubaften.
  • Stemmer modtaget efter deadline vil ikke blive talt med.
-Kriteriet i tvivlstilfælde er tidsstempel i modtagers mailboks.
Generelt
Når de deltagende fotos slås op til afstemning, er de anonyme og kun forsynet med nummer (man kan altså ikke se hvilken fotograf man stemmer på) Navne offentliggøres efter afstemning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar