onsdag den 4. september 2013

Hvilken kreativ type er du?


Nyder du sensommeren? Jeg gør. Det er noget sprødt, klart og intenst over sensommeren, som jeg stornyder og med de sensommersolskinsdage, vi har i vente, kan jeg kun sige. Efterår kom an. Lysten til kreative sysler er stor, ideerne står på spring, og om lidt venter hele fire dages fri. SKØNT.

Apropos kreativitet.
Jeg er faldet over denne quiz, hvor du kan finde ud af hvilken kreative type, du er. Mest for sjov men alligevel interessant. Jeg har fundet quizzen hos how about orange. en fin engelsk blog.

Jeg er åbenbart typen for hvem, det at være kreativ er en forløsning. Hvor det at udtrykke sig er i fokus. Kreativiteten skaber forbindelse imellem den ydre og indre verden, siger testresultatet.  Så hos mig er det mere processen og de følelser, der kommer til udtryk, der er interessante. Siger testen.

Hvilken type er du?


2 kommentarer:

  1. Dén kender jeg godt den blog - der er mange fine ting :-) Må da se en dag, hvilken type JEG er :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, Anne Mette, How about Orange har bestemt nogle fine ting. Ja, måske kunne jeg godt have en idé om hvilken type du er, selv om jeg da ikke kender dig så godt. Blev forresten inspireret af dit indlæg om fjer, sååh måske, der kan blive fjer kreatid i weekenden.

      Slet