tirsdag den 13. august 2013

Sølvbryllup, eller hvorfor man gerne står tidligt op


Tænk, jeg har sølvbryllup i dag. 25 år med den samme mand og oveni købet også i det samme hus.
Dagen startede med morgensang af en masse dejlige mennesker, som herefter blev budt på morgenmad. Vi fik så mange blomster, gaver og lykønskningerne, så hjertet nærmest svulmer over af taknemmelighed.
Sønnerne havde med hjælp fra den nærmeste familie lavet den skønneste æresport og vejret artede sig.
Det har været en fantastisk dag. Om lidt kører vi på kirkegården med en buket til min mor og svigermor, så de også får del i denne dag. Senere kommer søn og svigerdatter og spiser til aften. Tror vi henter mad fra kroen.
Herfra skal lyde en tak til manden, familien, kolleger, venner og livet. :-)

5 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med sølvbrylluppet, må resten af dagen blive lige så god som den første del. Og havde du boet heroppe havde du fået regn i stride mængder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene. Tak skal du have. Og jo, det har været en rigtig god dag. Lige inden gæsterne kom, regnede det, men solen brød frem og skinnede fra 7 til 9, så det var dejligt.

   Slet
 2. Kæmpe stort tillykke Karin!! Så kom den dag du har planlagt til - håber I må få en dejlig fest også :-) Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne-Mette. Tusind tak skal du have. Ja, så blev det sølvbryllupstid. Mærkeligt at tænke på, der er gået 25 år. Det har været en dejlig dag og håber også på en dejlig fest. Mangler bare lige de sidste forberedelser, så er vi festklar.

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet