torsdag den 31. januar 2013

Flagspætten på daglig visit og sorte gæs på gæstevisit.Flagspættten kommer hver formiddag på besøg i haven. Normalt plejer den at tage for sig af retterne på foderbrættet og foderkuglerne, men idag satte den sig på rosen-espaliet og hakkede løs på nøddetræstammerne, som rionettet sidder fast på. Barken fløj til alle sider, så der måtte jo være noget at æde nedenunder. Et sikkert tegn på varmere tider.
Spætten er ret sky her i haven, så alle billeder er taget med zoom inde fra stuen. Ikke lige de bedste betingelser, men sjovt at se fuglen i aktion.

Jeg gik ud for at se om der var andre fugle i sigte. Og pludselig kom der en flok sorte gæs flyvende hen over himlen.

Dejlige fugleoplevelser på en friformiddag.
God dag til dig. Håber der flyver fugle og glæde forbi dig.

2 kommentarer:

  1. Det er grågæs eller sædgæs :-)Hvor er du heldig der har så mange forskellige fugle i haven! Her kommer der kun musvitter og gråspurve. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Tale. Tak for din kommentar og din viden om hvilke gæs der var. Jeg synes, det ser så flot ud, når de kommer flyvende i formationer. Også når de store fugletræk kommer hen over himlen. Der er en grafisk harmoni på en eller anden måde. Har en drøm om engang at fotograferer formationerne og bruge dem til noget kreativt. God weekend til dig.

      Slet