lørdag den 3. november 2012

Humørskift i stuen


Lige så stille sker der et humør og farveskift i stuen til mere rolige og afdæmpede farver. De sidste vintre har farverne været grønne, hvide og brune med enkelte farvede, ofte lilla eller pink ting. Denne vinter trækker det vist mest i den sorte, hvide, brune og grå retning. Men helt undgå en stærkere farve, bliver nok svært.
Den anden dag var jeg i byens "billige" blomsterforretning og gik lidt amok i " vinterblomster" med velduft og god karma. De er hjertelig velkomne i stuen.


 Hvide vintertazetter. Ren velduft.

Stuegran.

Vindhekse. Flot grå farve

Hvid Gardenia. Dufter fantastisk.
De har ikke fået sin plads endnu, men står lige samlet og spreder velduft og godt humør.

4 kommentarer:

 1. Så er du klar - tillykke med det. Så langt er jeg SLET IKKE endnu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, kommer tid, kommer lyst, sådan er det vist. Er sikker på du når det. :-)Jeg plejer faktisk nærmest at tømme alle opholdsrum for nips, planter og flere af billederne for så at starte på en vinterfrisk. I år bliver det vist bare lidt efter lidt.

   Slet
 2. Flotte planter! Elsker vindhekse her om vinteren! Og det lille grantræ var flot i potte! Kan det tåle at stå inde i længre perioder? De grantrær jeg har kigget på, har kun kunne stå inde i 30 dage..

  SvarSlet
 3. Ja, det er dejligt med nye planter. Ja, grantræet hedder simpelhen stuegran fordi den skal stå inde og ikke kan tåle frost. Ikke så tit man ser dem i butikkerne. Og så gav jeg endda kun 95 kr for den. Du må ud og lede efter den.

  SvarSlet