onsdag den 4. juli 2012

Sommar med Ernst.

En af mine største inspirationskilder en gut fra Sverige, eller dvs. han er oprindeligt fra Østrig, Ernst Kirchsteiger.  Han har et program på Sveriges TV4, som hedder Sommar med Ernst. Et godt og inspirerende program. Der er to varianter. I den ene variant rejser han rundt i Sverige og istandsætter/opdaterer folks rum eller udeområder. Denne variant genudsender Tv4 lige nu. I den anden variant har han fundet et hus et sted i Sverige, som han istandsætter fra ende til anden. Ved juletid vender han tilbage og gør huset julet.
Der starter en ny omgang Sommer med Ernst i morgen torsdag den. 5 juli, så har du TV4, så kig ind der kl. 20.00. Jeg plejer at sætte svenske undertekster på, så går det fint med at forstå det svenske.
Jeg har lavet flere projekter, som er inspireret af Ernst. Bl.a. denne reol.


Reolen er lavet af galvaniseret rio-net, der er bukket i form, malede træhylder, som er sat op med almindige kroge. Enket og fint. Man kan også bare bruge gulvbrædder eller hvad man nu har.
Ernst er rigtig god til at få noget ud af alting og er bl.a ret vild med at bruge rundstokke. Du kan kæse mere om programmet og Ernst
Her på tv4 Sveriges hjemmeside.

2 kommentarer:

  1. En rigtig god ide! Kunne være man skulle prøve :-) godt nyt år!

    SvarSlet
  2. Tak for din kommentar. Ja, rionetreolen er jeg rigtig glad for. Også ham Ernst. Håber du så nogle af hans juleprogrammer. Også godt nytår til dig.

    SvarSlet