tirsdag den 22. maj 2012

Udfordringer og benzin i blodet.

Med fare for at blive anklaget for diskrimination og at have en forstokket kønsrolleopfattelse, er denne reportage nok mest for de " drengerøve" der måske kigger med. Jeg har jo været til Allingeåbro Motorfestival, hvor det går ud på at samle så mange maskiner og køretøjer som muligt til flest mulige konkurrencer og med mest mulig larm.
Der var baneræs med mc´er, quatermile-kørsel, off road kørsel med firehjulstrækkkere, traktorpulling, ATV ræs, drifting, og stock car løb, så der var masser af motorlarm, som gjorde ørepropper til nødvendig accessoires.
 Jeg er ikke den store bil-motor-traktor-mc- nørd overhovedet, men fascineres af det miljø og den gejst og glæde " bonderøvene" udviser, når de får full pull eller den stolthed ejeren af en amerikanerbik udstrålede, når jeg tog et billede af hans bil.

Efter stemningsbillederne kommer der en række billeder af kølerfigurer og bilmærker. Prøv at se om du kan gætte hvilke biler, det er og læg dine svar i kommetarfeltet, så finder jeg en lille præmie, hvis der er nogen, der har mod på at gætte med og har alle rigtige.


Og så til bilmærkerne.


Nr. 1


Nr. 2


Nr. 3


Nr. 4


Nr. 5


Nr. 6


Nr. 7


Nr. 8


Nr. 9
God fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar