søndag den 29. april 2012

Haver i Gram og kilometervis af mennesker og fristelser.
Som skrevet igår skulle vi idag søndag på tur til Gram Havefestival.
Vi slog først lige et smut lige over grænsen for at provianterer. Det var vi ikke ene om, skal jeg hilse at sige.
Bagefter kørte vi til Gram Slot og det var vi heller ikke ene om.
Der var mange, som i rigtig mange mennesker, der havde fået den samme idé. Indendørs var der trangt, men udenfor i slotsparken og på gårdspladserne var der bedre plads.
Der var masser af fristelser, og lidt røg med hjem, dog ingen planter. Det kunne jeg ikke lige overskue. Her er nogle stemningsbilleder.Der var forskellige haveanlæg, man kunne stemme på og ovenstående kunne vi godt lide.Bag den ene lade, var der traktor-udstilling. Både nye mastodont traktorer og gamle, udstillet af Sydals Traktorlaug.


En udstiller havde diverse ovne og bålfade til at varme på terrassen. Vi kiggede på den her ovenfor. Synes den er lidt smart, da gnisterne og asken ikke sådan flyver over det hele. Vi kiggede også længe på en gas-terrassevarmer, der var sat markant ned, men vil lige tænke os om en ekstra gang. Vi fik det tilbud evt. at henvende os her i løbet af ugen og så stadig kunne få den til messepris. Nu må vi lige se. Firmaet ligger i Middelfart, så der ikke så langt væk.


Godsejerfruen.

"Gåsegang" i den holstenske lade.


Denne fuglevase kunne jeg ikke stå for, så den kom med hjem.

Skulle du nu synes Gram Slot er et besøg værd, så har de en søndag i måneden, brunch og/eller sønderjydsk kaffebord, Ghost-vandring, og også et stort julemarked.

Godt mættet med indtryk kørte vi hjemad, eller dvs. vi opdagede et skilt, der viste hen til en tulipanmark, så der måtte fotografen lige hen. Mere om det en anden gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar